Як приготувати бобра?

Як приготувати бобра?

М’ясо бобра, а точніше передня його частина було приготовлено разом з овочами, а саме — загасити в сметані. Перед приготуванням, бобер пару годин маринується зі спеціями і пряними травами, після чого обсмажується в казані, і вже потім гаситися в сметані. Якщо ви вирішуєте як приготувати м’ясо бобра, цей рецепт обов’язково повинен вам сподобається, оскільки м’ясо виходить м’яким і смачним. Тушку бобра обробити, а м’ясо бобра дуже ретельно звільнити від плівок і нарізати на невеликі шматочки.

Якщо використовується передня частина тушки бобра як у мене — ребра спочатку нарубати, а потім розрізати по 5-6 реберець. Часник почистити, і половину зубчиків — дрібно нарізати ножем (друга половина часнику нам буде потрібно в кінці готування м’яса бобра). Нарізане на шматочки перекласти в глибокий посуд, додати до м’яса часник, і видавити в нього сік з лимона, нарізаного навпіл, Далі, м’ясо бобра солиться і рясно посипається щойно намолотом чорним перцем (він набагато ароматніше меленого), Дуже ретельно перемішуємо м’ясо бобра зі усіма інгредієнтами і залишаємо його в прохолодне місце маринуватися години на 2, а краще на 4-6, Після закінчення часу маринування, нарізаємо на великі шматочки морква, Лук нарізаємо великими кубиками, до утворення золотистого кольору, після чого цибуля посипається щойно намолотом чорним перцем і забирається в сторону, в казан наливається рослинне масло, таким чином, щоб дно казана залилося приблизно на 5 міліметрів, раскаліваем масло, потім швидко обсмажуємо м’ясо бобра в Раскольни олії до утворення золотистої скоринки, додаємо до бобрятіне підготовлену моркву, перемішуємо і обсмажуємо м’ясо бобра з морквою хвилин 10, після чого, вивалюємо в казан раніше обсмажений на вершковому маслі ріпчасту цибулю, все добре перемішуємо і тушкуємо м’ясо бобра з цибулею і морквою хвилин 15, і поки м’ясо гаситися, ставимо чайник з водою нагріватися, так як нам скоро знадобитися окріп . Поки м’ясо бобра гаситися і вода в чайнику гріється, чистимо яблуко і залишилася половину зубчиків часнику, яблука і часник нарізаються крупно, як показано на фото рецепта приготування м’яса бобра, Як тільки чайник наш скипів, гарненько перемішуємо вміст казана, Заливаємо в казан трохи окропу. Води має бути на 1 см нижче рівня вмісту казана!

Після заливання в казан окропу, бобер з овочами повинен згасити ще хвилин 10, після чого в казан закладаються нарізані яблука і часник, а також, очищені від стебел гілочки чебрецю, далі все вміст казана перемішується, гаситися хвилин 5, Після чого, в казан вливається близько 100 гр. сметани, температура трохи зменшується, І блюдо з бобра гаситися зі сметаною ще близько 15-20 хвилин до повної готовності. Ну а це фотографія вже майже готового гарніру, який я робив паралельно з приготуванням м’яса бобра. Це відварені морква і картопля, незважаючи на те, що прийнято вважати, що під дичину йде смажена картопля Як тільки час гасіння бобра вийшло, можна швидко починати дегустувати отримане блюдо.

На блюдо викладаються відварені овочі, а потім додаються шматочки бобра тушковані в сметані, до речі, сметаною добре полити і овочі Ну а ось вже повністю готову страву з м’яса бобра посипане щойно намолотом чорним перцем.

Всім удачі на полюванні і великого звірячого апетиту!.

Як приготувати бобра?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!