Як приготувати нирки свинячі?

Як приготувати нирки свинячі?

Ласкаво просимо на блог Смачно з фото До страв з нирок досить різне ставлення, хтось ставиться до них упереджено, а хтось вважає делікатесом, багато хто не люблять їх через те, що не знають, як правильно приготувати. Щоб блюдо з нирок вийшло смачним і порадувало вас, дуже важливо правильно їх приготувати, ось про це і піде мова.

Свинячі нирки очистити від плівок і проток, добре вимити і замочити в холодній воді приблизно на шість годин. Періодично зливаємо воду і заливаємо нову, останній раз у воду додаємо трохи оцту. Нирки кладемо в каструлю, доводимо до кипіння, воду зливаємо, нирки промиваємо і знову ставимо на плиту, даємо їм закипіти і через хвилини три знову зливаємо воду, промиваємо нирки, заливаємо водою і ставимо вже варити. Свинячі нирки варяться приблизно півтори години, це може залежати і від розміру нирок. За півгодини до закінчення варіння додаємо в каструлю цибулину, сіль, кілька горошин запашного і чорного перцю, лавровий лист і продовжуємо варити до повної готовності.

Зварені таким чином нирки можна використовувати для приготування різних страв, наприклад, стушкувати нирки в сметані або приготувати розсольник, а можна їх просто нарізати і використовувати в якості закуски, як на фото, дуже смачно повинна сказати вам виходить. Страви з нирок, безсумнівно, можуть прикрасити й урізноманітнити будь-який стіл, навіть святковий.

Але, щоб підкреслити і прикрасити будь-яке торжество найкраще це зробити букетами з фруктів. приготовані досвідченими професіоналами справлять незабутнє враження на ваших гостей. Спеціально для вас господиня блогу Олена Самолкіна.

Останні новинки для Вас!.

Як приготувати нирки свинячі?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!