Як варити макарони?

Як варити макарони?

Як це не дивно, але в цій статті багато нарешті дізнаються, як правильно варити макарони. З цією проблемою стикаються багато молоді господині, чоловіки чи діти, яких залишили самих вдома. Звичайно, можна вкинути макарони в некіпящей воду, забути посолити їх і варити по 20 хвилин, але це вже не будуть справжні макарони, а пародія на них. У цій статті ми вам розповімо, як правильно варити макарони, щоб вони вийшли смачними, як в найкращих ресторанах Італії, адже італійці любителі і творці всім відомих спагетті. 1. Для початку необхідно вибрати підходящий посуд це повинна бути каструля (для спагетті бажано взяти високу каструлю) з товстими стінками.

2. На одного дорослого людини, як правило, потрібно 100 грам макаронів. Для чоловіків з хорошим апетитом можна збільшити порцію. На 100 грам макаронів доводиться 1 літр води. Здається, що води занадто багато, але насправді її цілком достатньо для макаронів, адже вони збільшуються в процесі варіння, тим більше, якщо води взяти менше, є ризик того, що макарони вийдуть клейкими і процес варіння займе більше часу. 3. Також не забувайте про сіль.

Солити воду необхідно тоді, коли вона закипить. Оптимально кількість солі 10 грам на 1 літр води. 4. Коли вода буде сильно кипіти, вкіньте в неї макарони, при цьому в середину в самий епіцентр бурління.

Довгі макарони, спагетті, які не ламайте навпіл, якщо вони не поміщаються в каструлю. Щоб їх зварити, необхідно покласти їх в киплячу воду настільки, наскільки дозволяє ваша каструля, а потім, коли спагетті стануть м’якими від гарячої води, трохи натисніть на них зверху до їх повного занурення у воду. 5. Коли макарони закинуті, вода перестає кипіти. Для того, щоб зварити смачні макарони, вам необхідно накрити каструлю кришкою і додати вогонь.

Коли вода знову закипить, зменшіть вогонь, але не дуже сильно, щоб вода трохи кипіла, і зберігайте таку температуру до закінчення варіння. Зрідка помішуйте макарони ложкою, інакше він пристане до дна каструлі. 6. Під час безпосереднього процесу варіння макаронів, не закривайте каструлю кришкою. 7. Час варіння макаронів залежить від їх сорту.

Зазвичай воно займає 7 12 хвилин. Для того, щоб зрозуміти, зварилися макарони чи ні, їх потрібно спробувати за 2 хвилини до готовності. За смаком вони повинні вас повністю задовольняти, але все ж вони повинні бути зовсім трохи недоварені, в них не повинно бути присутнім гостро відчувається мучного смаку.

Після того, як ви схвалите макарони, вимкніть вогонь і закрийте каструлю кришкою, тим самим, макарони дійдуть до своєї повної готовності. 8. Багато господинь сперечаються щодо того, чи варто промивати макарони водою. Існує єдина відповідь НІ, макарони не можна промивати водою! Ви можете додати в них вершкове або соняшникове масло це вже як кому подобається.

9. Італійці радять подавати макарони на підігрітих тарілках. Тим самим, приготовані вами макарони будуть довше залишатися в гарячому стані.

Як варити макарони?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!