Як зробити бутерброд?

Як зробити бутерброд?

Бутерброди, які готуються для святкового столу, повинні бути і незвичайними і смачними, і красиво оформленими. З оформленням справа йде простіше тут простір для фантазії. А от як зробити незвичайну і смачну намащування для бутерброда? Варіант 1. Знадобиться філе великої, добре просоленої оселедця, 1 велика варена морквина, 200 грам вершкового масла і сушені білі гриби жменьки буде достатньо.

Гриби замочити у воді на кілька годин, потім в тій же воді відварити до м’якості. Невелику цибулину дрібно порізати, подрібнити варені гриби і обсмажити суміш у маслі. Оселедець, моркву і гриби прокрутити через м’ясорубку і з’єднати з розм’якшеним маслом.

Все добре вимішати. Хліб для таких бутербродів краще підрум’янити в тостері, а бутерброди прикрасити гілочкою зелені, маслинкой, часточкою помидорки. Варіант 2. Банка консервів (краще взяти скумбрію або ставриду в олії), майонез, часник. Рибу добре розім’яти, перемішати з натертим часничком і додати майонез.

Поставити ненадовго в холодильник. Грінки натерти часничком і намазати пастою.

Прикрасити зеленню або зеленою цибулею. Варіант 3. 100 150 грам натертої бринзи, трохи сметани, часник за смаком, одна сира морквина (натерти на дрібній тертці), зелень будь-яка. Всі продукти змішати, додати подрібнений часник і зелень, намазати на хліб. Прикрасити гілочками свіжої зелені. При бажанні можна додати майонез замість сметани.

Варіант 4. Ці бутерброди потрібно запекти в духовці. Знадобиться відварне м’ясо, шматочки ананаса, горіхи і сир. На скибочку хліба, змащений маслом, кладемо скибочку м’яса, на нього шматочки ананаса, зверху прикриваємо скибочкою сиру і посипаємо подрібненими горіхами.

Щоб вони не розсипалися, сир можна або зволожити або змастити маслом. Так горіхи прилипнуть і залишаться на бутерброді. Ставимо деко в гарячу духовку.

Як тільки розплавився сир бутерброди дістаємо, вони готові.

Як зробити бутерброд?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!