Як зробити бутерброд?

Як зробити бутерброд?

Бутерброди являють собою не тільки смачну і зручну низькокалорійну закуску, а й є (особливо спільно з чаєм) відмінним сніданком. Простота їх приготування надає їм особливу популярність. Адже що таке бутерброд? Це звичайна скибочка хліба, на який покладені будь-які продукти. Що може бути легше в приготуванні?

Існує величезна безліч бутербродів — від найелементарніших з сиром чи ковбасою і закінчуючи величезними, багатошаровими, з різними сортами м’яса, безліччю зелені, овочів і соусів. Додавши трохи фантазії і прикрасивши тарілку з бутербродами за допомогою листових або пряних овочів, шматочків яєць, лимона, маслин, можна зробити досить оригінальне блюдо. Як зробити легкий бутерброд? Перш за все, необхідно визначити коло інгредієнтів, які знадобляться в приготуванні страви.

Це: один довгий свіжий огірок; двісті грам бринзи, п’ятнадцять маслин чорних без кісточок, один великий помідор, один лимон, кілька листя салату. З чого почати приготування?

Спочатку варто визначитися з вибором хліба. Враховуючи, що ці бутерброди — низькокалорійні, необхідно віддати перевагу чорному або сірому хлібу. Після вибору хліба приступаємо до ополіскуванню листя салату. Далі їх варто обсушити і викласти на плоске блюдо. Решта фрукти і овочі, попередньо ретельно промивши і обсушивши, необхідно нарізати на тонкі кружальця.

Бринзу ріжемо тонкими пластинками, а маслини кільцями. Коли всі інгредієнти готові, залишається викласти їх на бутерброд.

Яким способом це можна зробити? На листи салату кладемо кружальця огірка, на них — шматочки бринзи, далі колечко помідора, прикрашене зверху маслиною. Низькокалорійний сніданок готовий! Можна сміливо уплітати їх і не думати про зайві калорії. Але необхідно пам’ятати, що їжа всухом’ятку дуже шкідлива для організму і може призвести до збоїв в роботі травної системи.

Тому відмінним доповненням до такого шикарному сніданку виступає кава, чай або хоча б сік. Крім того, враховуючи простоту і швидкість приготування бутербродів, рекомендується не піддавати такий харчовий продукт зберіганню — особливо, тривалому.

Як зробити бутерброд?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!