Як зробити медовуху?

Як зробити медовуху?

Цьому рецептом близько тисячі років і він явояется надбанням нашої родини, в якій всі живуть поки не набридне старість. Його отримав м ой предок від самого ЕЗГОРА який за легендами пришол до нас з небес. 1) Один середній пучек чебрецю краще свіжого але можна і сушений (10 столових ложок) перед вживанням сухої томити в літрі води при закритій кришці не менш доби в теплому темному місці (наприклад укутавши в темну тканину (НЕ СИНТЕТИКУ і НЕ ШЕРСТЬ!) І поставивши впритул до батареї (або на піч ТЕПЛУ!) 2) Штук п’ять свіжих морквин НЕ СТАРИХ! Довгою з долоню жедательно з грядки! Разом з бадиллям.

Подрібнити в кам’яній або ступі і залити не менше 3 літри свіжої джерельної води. Наполягати в теіноте і теплі добу.

3) Свіжий сік стиглого лимона 1 штук. 4) Корінь петрушки 1 шт. розміром у довжину долоні. Раздолбая як і морква ТІЛЬКИ БЕЗ ЗЕЛЕНІ! Залити водою 2 літра наполягати як і вище сказано. 5) 3 кислих свіжих яюлока середнього розміру (МАЙЖЕ заспівала з білими кісточками!) Потовкти як і вище і залити 2 літри води.

Настаісать як і вище. Робити після заходу сонця! При свічках!

Вимкнувши електрику у всій квартирі. ОБОВ’ЯЗКОВО! Всі настої відціджують в одну скляну або керамічну ємність. Краще великий ГЛЕЧИК.

Останній інгредієнт СВІЖИЙ рідкий МЕД 3 літри! Все перемішується дерев’яною палицею з лісового горіхового дерева (КРАЩЕ СВІЖОЇ зламатися ВАМИ БЕЗ НОЖА!) Можна і не мити, обполоснути в струмку! Цах АШ АШАН БА ШАД АШРАН, хав СА Тамаш АКХАС АВАЗД ПРИ ЦЬОМУ згадує найбільш ЩАСЛИВІ ХВИЛИНИ СВОГО ЖИТТЯ! Горловину глечика зав’язати щільною тканиною.

Наполягати в ТЕМРЯВІ. Перші 10 днів в теплі.

Через місяць можна в прохолодному місці. Вживати можете починати через місяць. по маленькомк стаканчику. раз на два-три дні. Чим довше даєте настоятися тим сильніше ефект!

АБСОЛЮТНО неприпустимим застосування будь-яких металів ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ! Користуйтеся на здоров’я!

ВОНО тепер У ВАШИХ РУКАХ.

Як зробити медовуху?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!