Як зварити курку?

Як зварити курку?

Куряче м’ясо багате білками і набагато менш калорійне, ніж яловичина. Його можна приготувати всілякими способами, але зварити найпростіше. Курку можна варити частинами або цілком. М’ясо таким способом виходить ніжним, так що якщо в рецепті потрібно готове куряче м’ясо, то готуйте його таким способом. Ціла курка Якщо курка була заморожена, її потрібно розморозити.

Іноді заморожене м’ясо годі й розморожувати перед тепловою обробкою, але якщо цілу заморожену курку покласти в окріп, вона швидше за все вибухне. Візьміть велику каструлю і наповніть її холодною водою на 2/3, посоліть.

Опустіть у воду цілу курку або нарізану на шматки. Доведіть до кипіння на великому вогні, а потім можна знизити вогонь і варити на повільному кипінні. Курка середнього розміру вариться близько 1 години. Філе без кісток Філе без кісток, наприклад, грудки, потрібно покласти в каструлю, залити холодною водою, щоб вона покривала грудки. Довести до кипіння, потім знизити вогонь і варити 8-10 хвилин.

Щоб перевірити чи готові грудки, потрібно проткнути — якщо в середині м’ясо рожеве, то воно не готове. У відмінності від яловичини, м’ясо птиці з кров’ю є небезпечно.

Шматки курки з кісточкою Стегенця, стегенця, грудки з кісточками варяться 30 хвилин. Для отримання курячого бульйону досить зварити м’ясо курки.

Дивіться також.

Як зварити курку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!