Як зварити смачну каву?

Як зварити смачну каву?

Як приготувати смачну каву в домашніх умовах. Головна мета смаку кави густий, насичений смак з густою кавовій пінкою. 1. Не гнатися за брендовими сортами кави, як показує практика смачний напій можна приготувати і не з дорогих сортів. А. 60% кави в світі знищується, щоб зберегти на нього ціну. Б. У Європі не зростає кави!

2. Краще всього купити каву в зернах і самим їх перемолоти, але це не настільки важливо. А. Кава, бажано, повинен бути слабкою обсмаження, це дозволить зробити смак більш насичений з збільшення кількості кави при варінні. Б. Багато радять дивитися на якість зерна, але це не особливо впливає на смак. 3. Турка для варіння.

А. Повинна точно відповідати кількості порцій напою. Б. Якщо зварити одну чашку кави в турці, розрахованої на 2 і більше порцій, то напій вийде водянистим і вже точно без пінки. 4. На одну порцію напою (приблизно 200мл. Холодної води) — 2 чайні ложки (з горочкой) меленої кави. А. Кава розмішати і поставити на вогонь.

Величина вогню, як показує практика, не грає особливої ролі. Дуже важливо! Кава не повинен закипіти! При нагріванні! (Не варінні, температура води градусів 95) кавова гуща збереться біля поверхні, зняти з вогню і перемішати, на поверхні утворюється густа піна. Б. Можна дати секунд 10-20 постояти і знову нагріти (після чого знову перемішати)

В. Кількість нагрівань на любителя. Г. Дати хвилину відстоятися. Напій готовий!

Приємного апетиту! Роман Веремєєв.

Як зварити смачну каву?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!